Sivusto ei tällä hetkellä toimi käyttämälläsi selainversiolla. Korjaamme asiaa parhaillaan, mutta mikäli haluat käyttää palvelua heti pyydämme käyttämään joko Firefox tai Chrome -selainta, tai lataamaan uusimman version Internet Exploreristä täältä.

Osoite: ,
Puhelin:
Sähköposti:

sakset

Hae hiuspalvelua:

Mikä on Peruutusaika.fi?

Kampaamot ja parturiliikkeet menettävät vuosittain useita tuhansia euroja käyttämättä jääneiden aikojen vuoksi. Tämän takia perustimme Peruutusajan - auttaaksemme hiuspalveluyrittäjiä saamaan asiakkaita tyhjiksi jääneisiin aikoihin ja tottakai tarjotaksemme kuluttajille mahdollisuuden ostaa aikoja hiuspalveluihin alennettuun hintaan.

Oletko koskaan ostanut ruokakaupasta jauhelihaa päivää tai kahta ennen sen parasta ennen -päivää? Jos olet, sait sen todennäköisesti alennettuun hintaan. Se oli kuitenkin aivan yhtä hyvää ja käyttökelpoista ruoanlaittoon, kuin jauheliha, jonka parasta ennen -päivä on vasta viikon päästä ostosta. Idea Peruutusajan takana on sama - saat täsmälleen saman palvelun, jonka saisit perinteisellä ajanvarauksella, mutta halvempaan hintaan, sillä jos aika jää tyhjäksi, menee se pilalle.

Ostamalla Peruutusajan autat siis hiuspalveluyrittäjää vähentämään aikojen "pilaantumista" ja saat itse täysin saman palvelun halvemmalla. Mahtavaa, eikö?